Select Page

Diversificarea Activității Mebelis SRL

Diversificarea Activității Mebelis SRL
Acest proiect este finantat prin masura M6A1 – DIVERSIFICARE.

Beneficiar: SC  MEBELIS SRL

Titlul proiectului: DIVERSIFICAREA ACTIVITATII MEBELIS SRL
Nr. contract : C1920062X106061300717 / 11.04.2018

Finalizare proiect: august 2019

50.000 euro, nerambursabil, sub forma de sprijin forfetar
Solicitantul își propune realizarea prin proiect a doua activități, una de agrement și una meșteșugărească, caracterizate de două coduri CAEN, și anume, 1629 și 9329, în localitatea Beliș, județul Cluj.

Activitățile meșteșugărești constau în manufacturarea de articole din lemn prelucrate preponderent manual și anume farfurii rustice din lemn, linguri de lemn, platou de lemn pentru bucătărie, cozi de topor. Această activitate este oportună deoarece în mediul rural din ultimii ani aceste activități au dispărut, iar în zonele turistice cum este și comuna Beliș, turiștii caută artizani locali de la care sa cumpere suveniruri de acest gen.

O altă oportunitate dată tot de zona de implementare a proiectului și care vizează turiștii care se cazează aici este cea de a închiria de către aceștia biciclete cu care să exploreze zona. Firma dorește să pună la dispoziția doritorilor, în vederea închirierii, 7 biciclete și 3 biciclete electrice.

Deschiderea oportunităților de afaceri în multe domenii, cum ar fi agroturism și alte servicii pentru populație, a dus la dezvoltarea zonei și la perspectiva de noi proiecte europene și guvernamentale în zonă, crescând încet și piața pentru produsele și serviciile pe care firma dorește să le ofere turiștilor și nu numai.

This slideshow requires JavaScript.

Skills

Posted on

September 26, 2019

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =

BulgarianCzechDutchEnglishFinnishFrenchGermanHungarianItalianPortugueseRomanianSpanish