Cariere: 2 posturi disponibile

Cariere: 2 posturi disponibile

Dacă iți place să descoperi lucruri noi și ești o persoană creativă, cu un bun spirit de echipă, atunci promovarea produselor locale și crearea lanțurilor scurte poate fi domeniul care să te ajute să îți dezvolți aceste abilități și mai bine! Căutăm tineri, studenți sau absolvenți, plini de idei și creativi care să participe într-o serie de proiecte pentru promovarea produselor locale și crearea lanțurilor scurte.

Noi iți oferim un mediu de lucru prietenos, alături de o echipă mixtă dispusă să îți ofere cunoștințele care să îți permită să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal.

Iată posturile care sunt libere:

 

 Asistent manager

Nu aplica dacă: nu ai absolvit liceul; nu scrii repede pe calculator; nu știi ce e bootstrap și nici nu vrei sa înveți; nu îți place sa primești feedback; nu ești o persoană organizata și harnică; nu îți place să lucrezi sub presiunea deadline-urilor.

AVANTAJE: diplomă de formator; abilități de utilizare a programelor de editare a imaginilor; cunoștințe privind achizițiile publice; permis de conducere cat B minim un an experiență.

RESPONSABILITĂȚI: elaborează cereri de finanțare în domeniul de activitate; se implică în activități administrative ; reprezentarea organizației în relațiile cu beneficiarii/ partenerii; implicare în organizarea și derularea achizițiilor și a dosarelor de plată;  participă la organizarea și derularea evenimentelor organizației.

Cum aplici pentru Job? Te rog sa ne trimiti un email la adresa contact@napocaporolissum.ro cu subiectul: Aplicatie pentru Asistent manager. Nu luăm în considerare aplicațiile care nu vor fi trimise la adresa contact@napocaporolissum.ro și / sau nu vor conține ceea ce specifică acest anunț. În e-mail, te rog să ne trimiți următoarele: Diploma (în copie/scanată); Scrisoare de intenție; Recomandare; Orice alte documente ce se consideră a fi relevante pentru acest post.

Dacă ești interesat să te alături echipei, trimite CV-ul tău pe adresa: contact@napocaporolissum.ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.

 

– Manager proiect

Aplică dacă: ai studii superioare universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul socio-economic; cunoștințe privind programele de finanțare europene, administrație publică, dezvoltare rurală, mediul ONG; cunoștințe avansate obligatorii de limba engleza, română; cunoștințe avansate de operare calculator (Office, SPSS/STATA sau echivalent); capacitate de lucru în echipă; flexibilitate în gândire, adaptabilitate; capacitate de analiză și sinteză; abilități de raportare și de comunicare; experiență specifică 1 an în domeniul managementului de proiecte în domeniul economiei sociale, antreprenoriat, dezvoltare rurală;

AVANTAJE: diplomă de formator; abilități de utilizare a programelor de editare a imaginilor; cunoștințe privind achizițiile publice; permis de conducere cat B minim un an experiență.

RESPONSABILITĂȚI: elaborează cereri de finanțare în domeniul de activitate; identifică surse și metode de finanțare; se implică în activități administrative și de management; reprezentarea organizației în relațiile cu beneficiarii/partenerii; implicare în organizarea și derularea cursurilor de formare profesională;  participă la organizarea și derularea evenimentelor organizației.

Cum aplici pentru Job? Te rog sa ne trimiti un email la adresa contact@napocaporolissum.ro cu subiectul: Aplicatie pentru Manager proiect. Nu luăm în considerare aplicațiile care nu vor fi trimise la adresa contact@napocaporolissum.ro și / sau nu vor conține ceea ce specifică acest anunț. În e-mail, te rog să ne trimiți următoarele: Diploma (în copie/scanată); Scrisoare de intenție; Recomandare; Orice alte documente ce se consideră a fi relevante pentru acest post.

Dacă ești interesat să te alături echipei, trimite CV-ul tău pe adresa: contact@napocaporolissum.ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.

“Don’t reinvent the wheel, just realign it” – Anthony D`Angelo

Lasă un răspuns

eight + 12 =