Cariere: post Manager Proiect disponibil

Dacă iți place să descoperi lucruri noi și ești o persoană creativă, cu un bun spirit de echipă, atunci promovarea produselor locale și crearea lanțurilor scurte poate fi domeniul care să te ajute să îți dezvolți aceste abilități și mai bine!
Îți oferim un mediu de lucru prietenos, alături de o echipă mixtă dispusă să îți ofere cunoștințele care să îți permită să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal.

Iată posturile care sunt libere:
– Manager proiect
Aplică dacă: ai studii superioare universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul socio-economic; cunoștințe privind programele de finanțare europene, administrație publică, dezvoltare rurală, mediul ONG; cunoștințe avansate obligatorii de limba engleza, română; cunoștințe avansate de operare calculator (Office, SPSS/STATA sau echivalent); capacitate de lucru în echipă; flexibilitate în gândire, adaptabilitate; capacitate de analiză și sinteză; abilități de raportare și de comunicare; experiență specifică 1 an în domeniul managementului de proiecte în domeniul economiei sociale, antreprenoriat, dezvoltare rurală;
AVANTAJE: diplomă de formator; diplomă manager proiect; abilități de utilizare a programelor de editare a imaginilor; cunoștințe privind achizițiile publice; permis de conducere cat B cu minim un an experiență.

RESPONSABILITĂȚI: elaborează cereri de finanțare în domeniul de activitate; elaborează dosarele de achiziții și de plată; identifică surse și metode de finanțare; se implică în activități administrative și de management; reprezintă organizația în relațiile cu beneficiarii/partenerii; se implică în organizarea și derularea cursurilor de formare profesională; participă la organizarea și derularea evenimentelor organizației.

Cum aplici pentru Job? Trimiti un email la adresa contact@napocaporolissum.ro cu subiectul: Aplicatie pentru Manager proiect. Nu luăm în considerare aplicațiile care nu vor fi trimise la adresa contact@napocaporolissum.ro și / sau nu vor conține ceea ce specifică acest anunț. În e-mail, te rog să ne trimiți următoarele: CV, Diploma de absolvire a studiilor (în copie/scanată); Scrisoare de intenție; Recomandare; Orice alte documente ce se consideră a fi relevante pentru acest post.

Lasă un răspuns

one + four =