Anunț angajare manager proiect ”Dezvoltarea piețelor locale exclusiv prin lanțuri scurte pentru produse eco-pomicol”

Dacă iți place să descoperi lucruri noi și ești o persoană creativă, cu un bun spirit de echipă, atunci promovarea produselor locale și crearea lanțurilor scurte poate fi domeniul care să te ajute să îți dezvolți aceste abilități și mai bine!

Îți oferim un mediu de lucru prietenos, alături de o echipă mixtă dispusă să îți ofere cunoștințele care să îți permită să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal.

– Manager proiect

Aplică dacă: ai studii superioare universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul socio-economic; cunoștințe privind programele de finanțare europene, administrație publică, dezvoltare rurală, mediul ONG; cunoștințe avansate obligatorii de limba engleza, română; cunoștințe avansate de operare calculator (Office, SPSS/STATA sau echivalent); capacitate de lucru în echipă; flexibilitate în gândire, adaptabilitate; capacitate de analiză și sinteză; abilități de raportare și de comunicare; 1 an experiență în muncă;

AVANTAJE: diplomă de formator; diplomă manager proiect; abilități de utilizare a programelor de editare a imaginilor; cunoștințe privind achizițiile publice; permis de conducere cat B și minim un an experiență.

RESPONSABILITĂȚI: elaborează cereri de finanțare în domeniul de activitate; elaborează dosarele de achiziții și de plată; identifică surse și metode de finanțare; se implică în activități administrative și de management; reprezintă organizația în relațiile cu beneficiarii/partenerii; se implică în organizarea și derularea cursurilor de formare profesională;  participă la organizarea și derularea evenimentelor organizației;

Cum aplici pentru Job? Te rog sa ne trimiti un email la adresa contact@napocaporolissum.ro cu subiectul: Aplicatie pentru Manager proiect sau poți depune personal actele la sediul GAL din comuna Gilău, nr. 55A. Nu luăm în considerare aplicațiile care nu vor fi trimise la adresa contact@napocaporolissum.ro sau nu vor fi depuse la sediu și / sau nu vor conține ceea ce specifică acest anunț. În e-mail sau în dosar, te rog să ne trimiți următoarele: Diploma (în copie/scanată); Scrisoare de intenție;  Orice alte documente ce se consideră a fi relevante pentru acest post, CV.

Concursul va avea loc în data de 03.10.2017, ora 12:00, la sediul GAL Napoca Porolissum.

Lasă un răspuns

2 × two =