Anunțuri angajare (2 posturi) – 11.08.2017

Anunțuri angajare (2 posturi) – 11.08.2017

Dacă iți place să descoperi lucruri noi și ești o persoană creativă, cu un bun spirit de echipă, atunci promovarea produselor locale și crearea lanțurilor scurte poate fi domeniul care să te ajute să îți dezvolți aceste abilități și mai bine! Căutăm tineri, studenți sau absolvenți, plini de idei și creativi care să participe într-o serie de proiecte pentru promovarea produselor locale și crearea lanțurilor scurte.

Noi iți oferim un mediu de lucru prietenos, alături de o echipă mixtă dispusă să îți ofere cunoștințele care să îți permită să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal.

Iată posturile care sunt libere:

 Asistent relații publice

Nu aplica dacă: nu ai absolvit liceul; nu scrii repede pe calculator; nu știi ce e bootstrap și nici nu vrei sa înveți; nu îți place sa primești feedback; nu ești o persoană organizata și harnică; nu îți place să lucrezi sub presiunea deadline-urilor.

Tipuri de activități pe care le vei avea de făcut: creezi layout-uri pentru pagini web persuasive; creezi bannere atractive pentru Facebook și Google (poate chiar animate); faci cercetare ca să te inspiri din modele care convertesc mai bine; primești feedback și ajustezi designul pentru conversii cât mai bune; ajuți la implementarea designului în WordPress (dacă poți să o faci chiar tu e un mare avantaj); )implementezi design atractiv în pagini de WP noi; lucrezi cu teme ca Optimize Press si Salient; administrezi plug-in-uri WP și integrezi cu alte aplicații web; te asiguri că paginile funcționează bine și se încarcă repede; cercetare pentru promovarea diferitelor produse locale; Creare şi actualizare permanentă a listei cu contacte din mass media şi menţinerea legăturii cu acestea; Creare de materiale pentru presă şi/sau parteneri; Monitorizare a presei şi a comunicării din mediul online; organizare de evenimente; Creare de conţinut pentru blog şi reţelele sociale.

Cum aplici pentru Job ?Te rog sa ne trimiți un email la adresa contact@napocaporolissum.ro cu subiectul: Aplicatie pentru Asistent relații publice. Nu luăm în considerare aplicațiile care nu vor fi trimise la adresa contact@napocaporolissum.ro și / sau nu vor conține ceea ce specifică acest anunț.

În e-mail, te rog să ne scrii următoarele 3 lucruri: Raspunsul la intrebarea: Top 3 motive pentru care ar trebui sa te angajam ; Profilul tau de Facebook; Un link către un portofoliu (să ne arăți ce ai mai făcut până acum).

 

– Manager proiect

Aplică dacă: ai studii superioare universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul socio-economic; cunoștințe privind programele de finanțare europene, administrație publică, dezvoltare rurală, mediul ONG; cunoștințe avansate obligatorii de limba engleza, română; cunoștințe avansate de operare calculator (Office, SPSS/STATA sau echivalent); capacitate de lucru în echipă; flexibilitate în gândire, adaptabilitate; capacitate de analiză și sinteză; abilități de raportare și de comunicare; experiență specifică 1 an în domeniul managementului de proiecte în domeniul economiei sociale, antreprenoriat, dezvoltare rurală;

AVANTAJE: diplomă de formator; abilități de utilizare a programelor de editare a imaginilor; cunoștințe privind achizițiile publice; permis de conducere cat B minim un an experiență.

RESPONSABILITĂȚI: elaborează cereri de finanțare în domeniul de activitate; identifică surse și metode de finanțare; se implică în activități administrative și de management; reprezentarea organizației în relațiile cu beneficiarii/partenerii; implicare în organizarea și derularea cursurilor de formare profesională;  participă la organizarea și derularea evenimentelor organizației.

Cum aplici pentru Job? Te rog sa ne trimiti un email la adresa contact@napocaporolissum.ro cu subiectul: Aplicatie pentru Manager proiect. Nu luăm în considerare aplicațiile care nu vor fi trimise la adresa contact@napocaporolissum.ro și / sau nu vor conține ceea ce specifică acest anunț. În e-mail, te rog să ne trimiți următoarele: Diploma (în copie/scanată); Scrisoare de intenție; Recomandare; Orice alte documente ce se consideră a fi relevante pentru acest post.

Dacă ești interesat să te alături echipei, trimite CV-ul tău pe adresa: contact@napocaporolissum.ro, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp cu mai multe detalii.

“Don’t reinvent the wheel, just realign it” – Anthony D`Angelo

 

Lasă un răspuns

eleven + 1 =